söndag 3 juli 2011

I torsdags slutade jag tidigt, det gjorde även Camilla så hon följde med och hämtade Lias på dagis. Nu har hon stillat sin nyfikenhet ;-) he he!! Lias visade glatt boll"havet". Ja, han är inte försiktig av sig. När han började där sista januari i år, då vågade han knappt kliva in bland bollarna. Men idag, då kastar han sig rakt ner bland dom...
Jag hittade en bild jag tydligen hade tagit, suddig men än då!


Vi åkte upp på stan och satte oss vid vattnet och åt lite mellis. Tittade på just vattnet och en anka som var där! Fick skrämma iväg "gankan" så vi kunde äta ifred. Sen satt vi där och filosoferade och tittade på det ""stooor vatten", det var väldigt mycket vatten där!! :-)
Han kunde inte riktigt välja mellan banan och korven, så fick bli båda. Nåt annat ville han inte ha. Sen satt vi och flörtade ett tag också ;-)




Sen gick vi vidare och mötte upp Camilla, som hade varit hemåt en sväng bara.


Sen gick vi runt och runt i affärer, och efter ett tag tröttnade Lias. Ganska förståeligt... svettig, klibbig och fast i en vagn.
Vi åkte sedan hem några grejer rikare och lekte igen allt spring i benen!!

1 kommentar:

Camilla sa...

men han var riktigt duktig i alla dessa affärerna :) och i vissa hördes vi/han också haha!! Men en trevlig dag var det...