måndag 6 augusti 2007

Borta bra men hemma bäst!

Japp, så är det ju. Det är kul att åka bort, men sååå härligt att komma hem. Hotellet på Öland va inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men dagarna gick. Vi åkte in till Köpingsvik och Borgholm och slösa lite tid.Tur med vädret hade vi faktiskt. Vi gick längs stranden en kväll, nere vid campingen (en av dom). Det va sååå fiiint!! Har tagit MASSOR av kort. Lägger väl som vanlig ordning ut några i bilddagboken.

Direkt från Öland åkte i till min kära syster i Västervik. Där blev det till flyttstäda. Dagen efter skulle dom lämna över nycklarna från den gamla lägenheten. Det va kul att få hjälpa till lite. Sen va det hem till hennes nya lägenhet och damsuga och torka golv, så man kunde ta av sig skorna som vi hade haft på oss i över 14 timmar tror jag. Hoppas hon inte tog illa upp att vi pusha på henne lite. Men hon sa ju att hon tyckte det va skönt att få fram soffan och tv:n lite och kunna sätta sig ner.

Dagarna gick sen va vi hemma. Dagen efter va det party hemma hos Camilla och Henke. Det va kul, kom lite annat folk, vissa som jag kände till och vissa inte! Blev kvar där en stund, mamma kom och hämtade oss. Hon hade oxå varit hemma med hunden. Hade ju precis hämtat hem honom dagen innan, så det kändes lite taskigt att lämna honom ensam i flera timmar. Då hoppade min kära mor in!

Tror vi tvättade tre tvättar dagen efter vi kom hem. Gud vad kläder man använder. Sååå skönt med tvättmaskin i lägenheten. Vi har aldrig tvättat nere i tvättstugan. Har varit nere en gång och bokat tid, men den behövde vi aldrig för vi hann och köpa en maskin.

Sen vi kom hem har vi haft fint väder, har varit ute på landet. Det är så skönt att ha landet måste jag säga. Vovve får springa fritt, och vi bara tar det lungt och gör det man känner för!
Vi har hunnit vaxat båda bilarna, usch vilket jobb. Men fina blev dom!

Nu ska vi åka upp på stan och gå på bio jag och Robban. Det va ett tag sen vi va på bio, och vi har patat om det ett tag nu.

Inga kommentarer: