måndag 21 maj 2007

Måndag

Sitter här själv och tittar på tv, eller ja, tv:n är på i alla fall (som alltid). Robban slutar jobbet 22.30, det är en timma kvar ju...
Innan vi for till jobbet i dag åkte vi och inhandlade balkong-möbler. Varje gång vi har varit iväg för köpa dom har de varit slut. Så en regnig dag som idag åkte vi för att kolla... och dom fanns!! Men vi hade inte tänkt så långt. Vi åkte ju golfen - med vovve där bak. Men det va precis att allt gick in i baksätet.
Kex passar så bra i golfen. Det kan se lite trångt ut, men det är det inte. Va ju så bra att vi fick med hundgallret. I volvon har han så stor yta, det är inte bra med för stor, så det känns lite tryggare i golfen faktiskt.

I morgon är det personalmöte på jobbet, jobbigt värre. Man har så mycket man vill få fram, men när man väl sitter där så kommer man inte på ett piss. Riktigt jobbigt. Men men, vi får se hur det går.
Nu ska jag hänga mina nya handdukar som jag tvättat för andra gången. Dom luddar ju bara när man ska torka sig efter en dusch. Får se hur det blir nu... Brukar inte tvätta så här sent, men slutade jobbet sent så, och grannarna orkar jag inte ens tänka på. Dom tänker inte på några andra sig själva så...

Adjöken!

Inga kommentarer: